Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


vložené: 16. 06. 2010 17:21:45

Tarhoňa je typická madarská cestovina tvaru drobných guliek. Podáva sa k mäsu na šťave. Vyrába sa po domácky a priemyselne. Pripravuje sa varením alebo opečením na tuku a dusením, podobne ako ryža. Navyše sa zvyknú do nej pridávať zemiaky v malom množstve, pokrájané na veľmi malé kocky. Môže sa posypať posekanou petržlenovou vňaťou. Cas prípravy je pomerne krátky. :-p:-))



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz